A TÁBOR SZERVEZŐI

Barabás Zoltán

Barabás Zoltán

karTTK

posztÁltalános szervező

körtagságTTK Hallgatói Képviselet, Egyetemi Hallgatói Képviselet

Barabás Zoltán vagyok, a BME TTK Matematikus MSc képzésének hallgatója. 2015 áprilisa óta vagyok tagja a Kari Hallgatói Képviseletnek. Jelenleg az Egyetemi Hallgatói Képviselet tagjaként foglalkozom többek között a képviselők továbbképzéseinek szervezésével, illetve a hallgatókat egyetemi szinten érintő szabályzatok változtatásánál a hallgatói jogok megszilárdításával, esetleges bővítésével foglalkozom.

Képviselői tevékenységem mellett mindig igyekeztem az elfoglaltságaim mellett aktív részét képeztem a TTK közéletének. Az utóbbi években mindig tagja voltam a gólyatábor szervezői gárdájának, ahol igyekeztem a helyes folyadékbevitel ellenőrzése mellett a nedű összetételének tökéletesítésével foglalkozni.

Ha jogosan vagy szomjas, én képvisellek! :D

Bartik Ábel Szilveszter

Bartik Ábel Szilveszter

karTTK

posztCsapatvezető

körtagságKAPOCS

Bartik Ábel vagyok, negyedéves Fizika BSc-s hallgató.

Hobbim a zenélés és a főzés, illetve szeretek szenvedni tanulás helyett.

Az idei GT-ben Csuha Bogival leszek az egyik TTK-s csapat patrónusa. Gyertek el a táborba és érezzétek jól magatokat!

Bartók Imre

Bartók Imre

karTTK

posztCsapatvezető

körtagságKAPOCS

Bartók Imre vagyok (Imi), szeptembertől leszek másodéves fizika szakos hallgató a BME-n. Szeretek enni, inni és új embereket megismerni. Idén augusztusban patrónus leszek a gólyatáborban, és már alig várom hogy találkozhassak a gólyáimmal, és egy jót bulizzunk együtt!

Bátori Boglárka

Bátori Boglárka

karÉMK

posztCsapatvezető

körtagságMentorgárda, Tanulókör

Bátori Boglárka (Bogsz) vagyok, 20 éves. Idén a 2. félévemet végeztem a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karán. Nagyváradon születtem, így a Vásárhelyi Pál Kollégium akarva, akaratlanul a 2. otthonom lett. Tagja vagyok a Mentorgárdának, így elég sokat fogunk még találkozni a félév során. A Mentorgárdán kívül a Tanuló kör tagja is vagyok. Sokat utazgatok, rajzolok, görkorizok, de semmilyen szabadidős tevékenység nem áll tőlem távol. Amikor van rá időm, mindent is csinálok.

Csuha Boglárka

Csuha Boglárka

karTTK

posztCsapatvezető

körtagságKAPOCS, PikkÁsz

Csuha Bogi vagyok, Fizikus BSc hallgató, szeptemberben kezdem második évemet a BME-n. Szabadidőmben szeretek sorozatokat nézni, olvasni és főzni. Ezeket csinálom általában tanulás helyett is, ennek köszönhetően már abban is gyakorlott vagyok hogy hogyan lehet felkészülni egy nap alatt bármilyen zh-ra.

A ti gólyatáborotokban Bartik Ábellel leszek patrónus, mi fogunk nektek segíteni benneteket a tábor ideje alatt és igyekszünk majd minél több TTK-s szokással megismertetni benneteket. Gyertek el, felejthetetlen élmény lesz!

Dáni Eszter

Dáni Eszter

karTTK

posztÁltalános szervező

körtagságTTK Hallgatói Képviselet, Wigner Jenő Szakkollégium

Dáni Eszter vagyok, másodéves Matematika BSc szakos hallgató, egyike a tábor általános szervezőinek. A TTK közéletében igyekeztem már az első perctől részt venni: tagja vagyok a Wigner Jenő Szakkollégiumnak, ahol a Programszervező munkacsoport vezetőjeként tevékenykedem, egyike vagyok a PikkÁsz kari lapunk cikkíróinak, valamint 2019 márciusa óta ösztöndíj és szociális referensként tagja vagyok a TTK Hallgatói Képviseletének. Ez lesz az első gólyatáborom, ahol szervezőként megjelenek, viszont nagyon lelkes vagyok, szerintem egy tábor hozza ki a legjobbat egy új közösségből. Több mint 12 éve cserkészkedem, így van tapasztalatom emlékezetes és vidám táborok szervezésében. Hiszem azt, hogy az ÉMK-TTK közös táborával sem lesz ez másképp: a fergetes hangulat, tartalmas napok és a Balaton egy olyan élményt nyújt, amelyet egy gólyának sem szabad kihagyni.

Fekete Nelli

Fekete Nelli

karÉMK

posztÁltalános szervező

körtagságVásárhelyi Klub

Fekete Nelli vagyok, 20 éves Építőmérnök hallgató. Negyedik félévemet tudhatom magam mögött a BME-n és ennyi ideje színesítem a Vásárhelyi Pál Kollégium közösségi életét is köszönhetően debreceni fogantatásomnak és hajdúsámsoni otthonomnak. Láthattatok már több VPK-s buliban is, hisz a Vásárhelyi Klub színeit erősítem szabadidőmben. Fontosnak tartom a szociális életet, így időm legjavát társaságban töltöm, ez motivált a gólyatábor szervezésére is. Nyugi, csak a nevem fekete, a lelkem virágzik!

Folk Roland

Folk Roland

karÉMK

posztÁltalános szervező

körtagságDrönk

Folk Roland vagyok, az Építőmérnöki Kar hallgatója. Idén szeptemberben fogom megkezdeni a negyedik évemet az egyetemen. Jelenleg a Drönk kör aktív tagjaként tevékenykedem, remélem a félév közben sokatokkal fogunk ott találkozni, amikor lenéztek egy sörre. Az idei gólyatáborban általános szervezőként fogok részt venni. Ott találkozunk, addig is kellemes pihenést mindannyiótoknak.

Gerner Alexandra

Gerner Alexandra

karTTK

posztCsapatvezető

körtagságTTK Hallgatói Képviselet, KAPOCS

Gerner Alexandra, Szasza vagyok, másodéves Matematika BSc szakos hallgató a BME TTK-n. 2018 márciusától a Hallgatói Képviselet és a Kari Patrónusok Öntevékeny Csoportja (KAPOCS) tagja. A Gólyatáborban csapatvezetőként találkozhattok majd velem, a TTK egyik csapatát Lestyan Bencével fogjuk vezetni. Ha bármi kérdés, kérés, probléma merül fel Bennetek, keressetek bátran, nem csak a Gólyatábor ideje alatt, hanem egész évben!

Grabarits András József

Grabarits András József

karTTK

posztSpeaker

körtagságTTK Hallgatói Képviselet

Grabarits András József vagyok, végzős Kutatófizikus MSc-s hallgató, a gólyatábor idejére remélhetőleg már leendő/felvételt nyert doktorandusz. Ez lesz ide 's tova az ötödik gólyatáborom és bizton remélhetem, hogy a legjobb is. 3 és fél éve vagyok a Hallgatói Képviselet fizika oktatási referense, szabadidőmben szeretek idegen nyelven olvasni, szolídan bulizgatni, illetve biciklizni.

Horváth Levente Ferenc

Horváth Levente Ferenc

karTTK

posztÁltalános szervező

körtagságTTK Hallgatói Képviselet, Wigner Jenő Szakkollégium,
KAPOCS, PikkÁsz

Horváth Levente vagyok, harmadéves Fizika BSc szakos hallgató. Általános szervezőként fogok részt venni a táborban, hogy biztosítsam, hogy a lehető legsimábban menjenek a programok, és mindenki remekül érezze magát! Jelenleg a Hallgatói Képviseletben a közéleti felelős posztját töltöm be, ezen kívül a Wigner Jenő Szakkollégium alelnöke, a Kari Patrónus Öntevékeny Csoportnak a tagja, illetve a Pikkász kari lapnak az egyik cikkírója vagyok. Ha bármi kérdésetek van a TTK-n elérhető szabadidős tevékenységekkel vagy bármi mással kapcsolatban nyugodtan keressetek a tábor alatt, illetve utána is bármikor!

Horváth Richárd

Horváth Richárd

karÉMK

posztDJ, hang- és fénytechnikus

körtagságOranzs Rádió

Horváth Richárd vagyok. Másodéves vagyok az építőn, ahol két körnek is részese vagyok. A Palibácsi már elbúcsúztatott tagja és a Rádió Oranzs vezetője. Szabadidőmben sporttal és zenével foglalkozom. U.I.: Az ivás is egyfajta sport. :D

Juhász Sára

Juhász Sára

karÉMK

posztFotós

körtagságKépítő Fotókör

Halihó, Sári vagyok, leendő másodéves. A táborban főleg a fényképező mögött láthattok majd, ugyanis én vagyok az egyik felelős azért, hogy az emlékezetes pillanatokat megörökítsük számotokra.

Kocsis János

Kocsis János

karÉMK

posztÁltalános szervező

körtagságVásárhelyi Klub

Kocsis János vagyok, 3 éve építőmérnök hallgató.

A Vásárhelyi Klub tagja vagyok, pályafutásomat 2018 elején kezdtem.

Megtaláltok a kolis bulikban, a Drönkben, illetve a Bárdosi Küzdősport Akadémián.

Kovács Hanna

Kovács Hanna

karÉMK

posztCsapatvezető

körtagságVásárhelyi Klub

Hanna vagyok másodéves építős, a Vásárhelyi Klub gazdasági vezetője. Idén immáron harmadik alkalommal veszek részt a gólyatáborban; első alkalommal gólyaként buliztam Lellén, másodszorra általános szervezőként segédkeztem és mostmár szintet léptem csapatvezetőnek. Nagyon várom hogy egy jó bulis, családias gólyacsapatot vezethessek.

Kovács Klementina

Kovács Klementina

karÉMK

posztGazdasági felelős, általános szervező

körtagságÉMK Hallgatói Képviselet, Egyetemi Hallgatói Képviselet

Kovács Klementina vagyok, építőmérnök hallgató. A Kari Hallgatói Képviselet tagja vagyok, ahol jelenleg a Gazdasági referensi posztot töltöm be. 2018 őszétől az Egyetemi Hallgatói Képviselet egyik delegáltja is vagyok, ahol a Sport- és Rendezvény felelős feladatait látom el. Szabadidőmet főként sütéssel vagy süti evéssel töltöm ki.

Kovács Szilvia

Kovács Szilvia

karTTK

posztÁltalános szervező

körtagságTTK Hallgatói Képviselet

Kovács Szilvia vagyok, Matematikus MSc szakos hallgató. 5 éve vagyok tagja a TTK Hallgatói Képviseletnek, illetve korábban tagja és vezetője voltam a Kapocs Öntevékeny Körnek. Jelenleg az Egyetem mellett dolgozom is, de a Gólyatábort ki nem hagynám! Szabadidőmben szeretek koncertekre járni és szép helyeken kirándulni.

Krizsán Tünde

Krizsán Tünde

karÉMK

posztVideós

körtagságVásárhelyi Videó Stúdió

Krizsán Tündi vagyok, negyedéves építőmérnök hallgató. A Vásárhelyi Videó Stúdióba még első évemben jelentkeztem. Fél év után kerültem be, majd később körvezetője lettem a körnek, jelenleg pedig helyettes körvezetőként tevékenykedem. Szabadidőmben szívesen sportolok, bulizok, vagy olvasok.

Laczi Dániel

Laczi Dániel

karÉMK

posztVideós

körtagságVásárhelyi Videó Stúdió

Laczi Dániel vagyok, most vagyok másodszor gólyatábor szervező. Én fogom majd két társammal megörökíteni az emlékeiteket a táborban, hogy megmaradjanak az utókornak. 2017 szeptemberében léptem be az építőmérnöki kar videó stúdiójába, ahol lassan már egy éve tag is vagyok.

Lestyan Bence

Lestyan Bence

karTTK

posztCsapatvezető

körtagságTTK Hallgatói Képviselet, KAPOCS

Lestyan Bence vagyok, Matematika BSc-s hallgató a TTK-n. 2016 nyarától kezdve tagja vagyok a Hallgatói Képviseletnek, melynek egy rövid ideig Rendezvényfelelőse, PR felelőse, majd elönke voltam. Jelenleg a HK egyik alelnökeként tevékenykedem. 2016 tavaszától kezdve vagyok tagja a KAPOCS-nak, ahol minél inkább próbálom kivenni a részemet programok szervezésében. A gólyatáborban majd csapatvezetőként találkozhattok velem, ahol Gerner Alexandrával fogunk együtt egy csapatot vezetni. Természetesen bármiféle kérdés esetén állok rendelkezésetekre ;)

Lipcsei Attila

Lipcsei Attila

karÉMK

posztCsapatvezető

körtagságPalibácsi

Lipi vagyok, 5-öd éves építőmérnök hallgató, ex-Hk-s, s már 3 éve a Palibácsi Kör vezetője, elég sokmindent megjártam már, de legfőképp a Drönköt. Szeretem a sört, de az mégjobban szeret engem. Csapatvezető leszek az idei gólyatáborban, s ez lesz a második gólyatáborom szervezőként. Ha elvesznél, szólj, s megtalállak.

Magyar Boglárka

Magyar Boglárka

karTTK

posztGazdasági felelős, fotós

körtagságTTK Hallgatói Képviselet

Magyar Bogi vagyok, a BME TTK matematika szakos hallgatója. Hobbim a fotózás, ezért jelentkeztem fotósnak a gólyatábor szervezői közé. Emellett szeretek részt venni a közösségi életben is. Jelenleg én vagyok a TTK Hallgatói Képviseletének az alelnöke, és a gazdasági referense, így karunk részéről én intézem a tábor gazdasággal kapcsolatos ügyeit.

Marokházi Márk

Marokházi Márk

karÉMK

posztCsapatvezető

körtagságDrönk

Marokházi Márk vagyok, építőmérnöknek tanulok és most lesz a negyedik évem az egyetemen. Már az első félévemtől kezdve a Drönk körben tengetem az aktív féléveim egy részét, így a bulizás és a pultozás is elég közel áll hozzám. Ez az első gólyatábori szervezésem lesz és csapatvezetőként fogok részt venni rajta. Alapvetően kedves, bulizós és nyitott ember vagyok, így tábor alatt nyugodtan bármikor keressetek, ha bármi kérdésetek van. A táborban találkozunk addig is jó nyarat. :)

Mikus Bence

Mikus Bence

karÉMK

posztVideós

körtagságVásárhelyi Videó Stúdió

Mikus Bence vagyok, relatíve friss a köréletben, de annál lelkesebb.

Szeretem a Balatont, Bulit, Delfineket és oda-vissza vagyok a Csillámpónikért.

Modori Márton

Modori Márton

karÉMK

posztCsapatvezető

körtagságVásárhelyi Klub, Rendezvényszervező Bizottság

Modori Márton vagyok, 22 éves leendő geodéta. Negyedik félévemet végeztem a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karán, és még legalább ugyanennyi van hátra. Tapolca szülöttje vagyok, így hétköznapjaimat a Vásárhelyi Pál Kollégium lakójaként töltöm. Egyetemistaként fontosnak tartom a szociális életet, így a kar két körének is tagja vagyok. A Vásárhelyi Klub bulikörön kívül a Rendezvényszervező Bizottság csapatát is erősítem, így társaságból, szórakozásból és segítségből nem szenvedek hiányt. Ezeken kívül a Star Wars franchise legnagyobb rajongójának tartom magam, így nem éri meg packázni velem, hisz az erő velem van!

Molnár Krisztina

Molnár Krisztina

karÉMK

posztCsapatvezető

körtagságMentorgárda, Vásárhelyi Diák SportKör, Rendezvényszervező Bizottság

Molnár Krisztina vagyok a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki karának negyedéves hallgatója. A 2019-es Gólyatáborban csapatvezetőként vehetek részt. Emellett a Mentorgárda és a Vásárhelyi Diák Sportkör aktív tagja vagyok, de foglalkozom még rendezvényszervezéssel is a karon.

Remélem, az idei Gólyatáborban mindannyian új élményekkel gazdagodhattok.

Ha esetleg bármilyen kérdésetek lenne a táborral, vagy esetleg kari dolgokkal kapcsolatban, kérdezzetek bátran. ;)

Molnár Zsanett

Molnár Zsanett

karÉMK

posztCsapatvezető

körtagságÉMK Hallgatói Képviselet, Egyetemi Hallgatói Képviselet

Molnár Zsanett vagyok, a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Kar másodéves hallgatója. 2018 tavaszán lettem a Rendezvényszervező Bizottság tagja, amelyben aktívan részt veszek a kari események megszervezésében és lebonyolításában. Mindezek mellett szívesen segítem rendezvényeink anyagi hátterének megteremtését, hogy azok színvonalasak és megfelelőek legyenek. 2018 őszén a Hallgatói Képviselet tagja lettem, ahol oktatási és kollégiumi ügyeket láttam el, valamint szociális pályázatok bírálásával foglalkoztam. Később Kollégiumi Referensi posztot töltöttem be. 2019 tavaszán ismét folytattam tevékenységeimet a kollégium területén és a Rendezvényszervező Bizottság vezetését is átvettem, valamint én lettem az Egyetemi Hallgatói Képviselet egyik delegáltja.

Nagy Nikoletta

Nagy Nikoletta

karTTK

posztCsapatvezető

Nagy Nikoletta (Niki) vagyok. Idén leszek harmadéves TTK matek szakon. Szeretek focizni, csokit enni és tanulás helyett aludni. Az idei gólyatáborban patrónus leszek és már alig várom, hogy találkozzak a gólyáimmal és egy felejthetetlen tábort éljünk együtt át! Remélem találkozunk a gólyatáborban.

Pázmán Előd

Pázmán Előd

karTTK

posztFőszervező

körtagságTTK Hallgatói Képviselet, KAPOCS

Pázmán Előd vagyok, 2016 óta hallgató a BME TTK Fizika BSc szakán, és kb ugyanekkortól aktív résztvevője a közösségi életnek. Így nem meglepő módon tagja vagyok a Hallgatói Képviseletnek, ahol a Rendezvényfelelős posztját töltöm be, valamint tagja és vezetője vagyok a TTK-n működő Kari Patrónus Öntevékeny Csoportnak. A Gólyatáborban mint a TTK-s főszervező leszek jelen, a tábor után pedig jó eséllyel találkozhattok velem a kari rendezvények bármelyikén, vagy a koli folyosóján. Amennyiben bármi kérdés, kérés, óhaj, sóhaj felmerülne bennetek, nyugodtan forduljatok hozzám.

Péter Máté

Péter Máté

karÉMK

posztSpeaker

körtagságMentorgárda, Oranzs Rádió, Vásárhelyi Diák SportKör

Péter Máté Ferenc vagyok, vagy csak simán Máté, első éves építőmérnök hallgató. 20 éves vagyok és 1,80 m (ezt úgy látom menő ha leírom). A hangom ismerős lehet az Oranzs Rádióból, ahol már tag vagyok, illetve még Mentorgárda jelölt és DSK próbás. Ha még nem ismersz, majd a gólyatábor alatt lesz rá esélyed. Addig is tartogasd nekem azt a szuper lájkot! ;)

Petrik Krisztián

Petrik Krisztián

karÉMK

posztCsapatvezető

körtagságVásárhelyi Klub, Vásárhelyi Diák SportKör

Petrik Krisztián vagyok, a BME építőmérnöki szakának másodéves hallgatója. A kari életben már az egyetem kezdete óta jelen vagyok. Két körnek vagyok a tagja. Az egyik a Vásárhelyi Klub, melyhez már az első félévemben csatlakoztam, azóta pedig már körvezetőként tevékenykedek. A másik kör a Vásárhelyi Bodybuilding Klub ahol fél éve vagyok jelen. A Gólyatáborban csapatvezetőként fogtok velem találkozni!

Pukler Márton

Pukler Márton

karTTK

posztÁltalános szervező

Pukler Mártonnak hívnak, 4. évemet kezdem a Fizika BSc-n, remélhetőleg az őszi félévben végzek. Az idei lesz a 3. gólyatáborom szervezőként, idén általános szervező leszek. Ha bármi kérdésetek van, forduljatok hozzám bizalommal és én készségesen továbbirányítalak titeket olyanhoz, aki tud válaszolni a kérdésetekre.

Puskely Gergő

Puskely Gergő

karÉMK

posztÁltalános szervező

körtagságÉMK Hallgatói Képviselet, Mentorgárda, Vásárhelyi Diák SportKör

Puskely Gergő vagyok, viszont szólítsatok becenevemen Pusinak. Békés megyéből érkeztem az Építőmérnöki Karra a 2018-as évben, úgyhogy az első momentumok hallgatóként, a Gólyatábor, az első zárthelyik még aktívan élnek emlékezetemben. Októberben lettem a Hallgatói Képviselet tagja, melynek április óta elnöke vagyok, azért dolgozunk a Képviselettel, hogy a Kar hallgatóit segítsük, képviseljük érdekeiket, így a Gólyatábor után is sokat fogunk találkozni. Ha nem hiszitek, garantálom, ugyanis június elejétől a Mentorgárda tagja vagyok, így mentorként is igyekszem majd segíteni utatokat, jobbnál jobb programok szervezésével pedig szórakoztatni is fogunk benneteket. Emellett aktív közélőként a Vásárhelyi DSK Bajnokságszervező tagozatában is tevékenykedem. A Gólyatábor alatt általános szervezői feladatok ellátásával fogok foglalkozni, így a programok, játékok során fogtok leginkább megtalálni.

Rácz Miklós

Rácz Miklós

karÉMK

posztÁltalános szervező

körtagságMentorgárda, Vásárhelyi Klub

Rácz Miki vagyok, harmadéves építőmérnök hallgató, szerkezet ágazaton tanulok. Tagja vagyok a Vásárhelyi Klub bulikörnek, illetve a Mentorgárdának, mind a két öntevékeny körrel találkozni fogtok az egyetem alatt ;) Bármilyen kérdésetek akad a gólyatáborban vagy a félév közben, keressetek bátran! :)

Sallai Bence

Sallai Bence

karÉMK

posztCsapatvezető

körtagságPalibácsi

Sallai Bence vagyok építőmérnöki kar hallgatója, jelenleg másodéves hallgató. Első félévemben jelentkeztem a Palibácsiba jelöltnek, ahol jelenleg tag vagyok több mint egy éve. Igazolt labdarúgó vagyok, de ennek ellenére sokat bulizok.

Szabó Krisztina

Szabó Krisztina

karÉMK

posztFőszervező

körtagságRendezvényszervező
Bizottság

Szabó Kriszti vagyok a BME Építőmérnöki Karának 4+n-ed éves hallgatója. A gólyatáborban főszervezőként erősítem majd a szervezői csapatot. Közel négy évig voltam jelen a Vásárhelyi Klub nevű öntevékeny körben, immáron már Öregklubosként vagyok részese a Klubos családnak, de biztosan fogunk még találkozni Klubos bulin. ;) Három éve kezdtem el tevékenykedni a Rendezvényszervező Bizottságban (RB), ahol leginkább szponzorkereséssel foglalkoztunk, majd a másfél évig tartó vezetésem alatt kezdett el a bizottság aktívan kari rendezvényeket is szervezni. Két évig voltam lelkes tagja a Hallgatói Képviseletnek, ahol legfőbb posztjaim szerint RB vezető, Kollégiumi Referens és Öntevékeny Köri felelős voltam. Jelenleg már a közösségi tevékenységeim végét járom, így már csak a korábban említett RB-nek vagyok tagja, ettől függetlenül szívesen mesélek a táborban és utána is a kari közösségi életről, az öntevékeny köreinkről, vagy ha segítség kell, kérdés merülne fel bennetek, keressetek bátran! :) Hamarosan találkozunk! ;)

Szajkó Szilvia

Szajkó Szilvia

karÉMK

posztÁltalános szervező

körtagságMentorgárda

Szajkó Szilvia vagyok, habár a táborban többnyire a Sziki névre hallgatok. Most fogom kezdeni a harmadik évemet a BME építőmérnöki karán. A Mentorgárda aktív tagja vagyok már több mint egy éve. Bár nektek ez most még nem mond sokat, de az első félévetek során a Gárdatagok fogják segíteni a beilleszkedéseteket. Emellett bármikor bármilyen kérdés van, nyugodtan forduljatok hozzánk segítségért, hisz ezért vagyunk.

Tali a gólyatáborban egy hatalmas közös bulira! ;)

Vizes Tibor

Vizes Tibor

karÉMK

posztCsapatvezető

Az Én nevem Vizes Tibor, az építőmérnöki kar másodéves hallgatója vagyok. Jelenleg nem vagyok semmilyen öntevékeny körnek a tagja, de ennek ellenére szeretek aktívan részt venni az egyetemi közéletben. A kedvenc szabadidős elfoglaltságom a sörözés, de persze csak szolidan. Tovább nem is húznám a szót, remélem tudunk együtt bulizni az idei gólyatáborban.

Vokoun Dániel

Vokoun Dániel

karÉMK

posztFotós

körtagságKépítő Fotókör

Vokoun Dániel vagyok, az építőmérnöki kar első éves hallgatója, első félévben jelentkeztem a Képítő fotókörbe, ahol jelenleg tag vagyok. A táborban én leszek az egyik fotós.

Zoller Zita

Zoller Zita

karTTK

posztÁltalános szervező

körtagságTTK Hallgatói Képviselet

Zoller Zita vagyok, a TTK-n tanulok matematikusnak. A karon a Hallgatói Képviseletnek vagyok a tagja. Szívesen veszek részt minden egyetemi rendezvényen és ahol tudok segítek is a rendezésében. Főbb hobbijaim közé tartoznak a főzés, társasozás és városnézés.

TÁMOGATÓINK

FŐTÁMOGATÓNK:

TOVÁBBI TÁMOGATÓINK:

Utiber Közúti Beruházó Kft., HBM Kft.