A TÁBOR SZERVEZŐI

Főszervezők

Magyar Boglárka

karTTK

posztFőszervező

körtagságHallgatói Képviselet, Kép-lett, HSK

Magyar Bogi vagyok, a BME TTK másodéves matematika szakos hallgatója. A gólyatáborban Rékával együtt főszervezőként tevékenykedem. Még gólyaként lettem tagja karunkon a Hallgatói Képviseletnek, ahol alelnök és gazdasági referens lettem, valamint az ezzel járó tevékenységeket azóta is folytatom, de közben voltam még titkár és sportreferens is. A közélet más területein is igyekszem kivenni a részem, tagja vagyok a Rendezvényszervező Bizottságnak, a PR Bizottságnak, illetve az elmúlt évben sok szervezési munkát végeztem a Nyílt Napokon és az Education. A tavalyi évben fotósként voltam jelen a táborban, illetve a gazdasági folyamatokkal foglalkoztam. Idén úgy éreztem, izgalmas lenne megismerni a főszervezőséggel járó munkálatokat, így kerültem ide. :) Hobbim a fotózás, ezért is jelentkeztem az újonnan megalakult Kép-lett körbe, ahol alelnök lettem, de a HSK munkáját is szívesen segítem. Ha bármi kérdés merül fel bennetek nyugodtan keressetek meg, mindenben szívesen segítek! Remélem hamarosan találkozunk! :)

Schwendtner Réka

karÉMK

posztFőszervező

körtagságRendezvényszervező Bizottság, Mentorgárda (jelölt)

Schwendtner Réka vagyok, de többen csak Kucinak hívnak. Most kezdem a második évemet az építőmérnök karon, de nagyon szeretek rendezvényekkel foglalkozni, ezért is vagyok a gólyatábor ÉMKs főszervezője. Ezen kívül nagyon szeretek tájfutni és kirándulni, minél többet szabadban lenni. Remélem többőtöket is lesz lehetőségem megismerni a táborban, addig szép nyarat nektek!

Csapatvezetők

Bartók Imre

karTTK

posztCsapatvezető

körtagságKAPOCS, Sörtevékeny Kör

Bartók Imre vagyok, harmadéves fizika szakos hallgató a BME-n. Idén másodjára lesz szerencsém patrónusként részt venni a gólyatáborban. Másfél éve vagyok KAPOCS-os, illetve a megalakulása óta a Sörtevékeny Kör tagja is vagyok. Szeretem a gyrost, a sört és az energiaminimum elve szerint élek. Remélem a GT-ben mindannyian ki tudjuk majd ereszteni a gőzt, a hosszas bezártság után.

Csete Balázs

karÉMK

posztCsapatvezető

körtagságHallgatói Képviselet, Mentorgárda

Csete Balázs vagyok harmadéves építőmérnök hallgató. A Gólyatábor szervezésén kívül talán csak a dinókat szeretem jobban. Szeretem kivenni a részem a közösségi életből, ezért csatlakoztam az első évemben a Hallgatói Képviselethez, ahol jelenleg gazdasági- és PR felelős vagyok, fél éve pedig már a Mentorgárda csapatát is erősítem, így a félév során sokat fogunk még találkozni. A táborban Lengyel Szilárddal csapatvezetőként leszek jelen. Már alig várom, hogy találkozhassunk! ;)

Csuha Boglárka

karTTK

posztCsapatvezető

körtagságKAPOCS, Wigner Jenő Szakkollégium, Sörtevékeny Kör

Bogi vagyok, másodéves fizikushallgató. Nagyon szeretem a közösségépítő programokat, gólya korom óta aktív tagja vagyok a KAPOCS-nak. Jelenleg itt vezetőhelyettesként tevékenykedek, de tagja vagyok még a Sörtevékeny Körnek és a Szakkolinak is. Az idei táborban másodszorra leszek csapatvezető, ezúttal Pataki Attilával. A mi vezetésünkkel vehettek majd részt a vetélkedőkön és a csapatversenyeken. Mindenképpen gyertek el a gólyatáborba, felejthetetlen élmény lesz!

Kocsis Gergő

karÉMK

posztCsapatvezető

körtagságVásárhelyi Klub

Kocsis Gergő (Geri) vagyok, elsőéves építőmérnök hallgató. A kari életben moderáltan jelen vagyok, immáron teljeskörű tagként tevékenykedek a Vásárhelyi Klub bulikörben, valamint sokszor látható vagyok a Drönk környezetében egy sörrel a kezemben, esetenként kétségbeesetten készülni a másnapi ZH-ra a Koli aulában. A táborban csapatvezetőként veszek részt, így párótokkal remélhetőleg közelebbről is megismerhetjük majd egymást. Ha bármi kérdésetek akad a tábor alatt tegyétek fel bátran és én majd keresek olyat aki tud is válaszolni nektek..

Lengyel Szilárd

karÉMK

posztCsapatvezető

körtagságMentorgárda

Lengyel Szilárd vagyok, most fogom kezdeni a harmadik örömteli évemet az építő karon. A gólyatáborban csapatvezetőként találkozhattok velem. Ezen felül tagja vagyok a Mentorgárdának, szóval valószínűleg a tábor után is fogunk találkozni. Ha bármi kérdésed van tábor előtt alatt után nyugodtan keress.

Longauer Gergely

karÉMK

posztCsapatvezető

körtagságMentorgárda, DSK

Longauer Gergely vagyok, szerkezetépítő ágazatos építős hallgató. 2018-ban kezdtem a tanulmányaimat a BME-n, elsőévesként a Diák Sportkör, másodévesként pedig a Mentorgárda tagja lettem. A táborban csapatvezetőként találkozhattok velem, Oltvári Sanyi barátommal karöltve.

Magyar Róbert

karTTK

posztCsapatvezető

körtagságHallgatói Képviselet

Magyar Róbert (Robi) vagyok, szeptembertől kezdve másodéves fizika BSc szakos hallgató. A kar közéletében érkezésem pillanatától kezdve igyekeztem aktívan részt venni. 2020 márciusa óta tagja vagyok a kar Hallgatói Képviseletének ahol jelenleg a PR valamint a Sportreferensi pozíciókat töltöm be. Számomra a gólyatábor életem egyik legszebb élménye volt, rengeteg a mai napig tartó barátságot kötöttem és nagyon jól szórakoztam, ezért nagy örömömre szolgál, hogy szervezői oldalról is részt vehetek idén a gólyatáborban és segíthetek abban, hogy ti is hasonlóan szép élményekkel térjetek majd haza. A táborban csapatvezető leszek, így remélem sikerül sokatokat megismernem és bulizhatunk majd együtt egy jót.

Miski Gergő

karÉMK

posztCsapatvezető

körtagságHallgatói Képviselet, Rendezvényszervező Bizottság, Palibácsi

Miski Gergő vagyok, másod éves Építős hallgató. Szabadidőmben szeretek teniszezni, olvasni, vakon belevágni kirándulásokba. Az egyetemi életben is igyekszek részt venni, tagja vagyok a HK-nak, Palibácsinak, Rendezvényszervező Bizottságnak. Szeretek pluszokat vállalni, majd később jól megbánni azokat, de a konfortzónát néha tudjuk hogy érdemes elhagyni. Igyekszem felnőni majd a csapatvezető szerepemhez, természetesen ha bármi gond lenne nyugodtan fordulhattok hozzám!

Nagy Nikoletta

karTTK

posztCsapatvezető

körtagságKAPOCS, Sörtevékeny Kör

Nagy Nikoletta Éva (Niki) vagyok, a Matematika BSc talán már kissé öreg, de annál kitartóbb hallgatója. Szeretek focizni, csokit enni és tanulás helyett aludni. Nem szeretem a diót se a reggeli ébresztő hangját. Nem tudom kimondani az "R" betűt, ellenben nagyon jól tudok sztorikat mesélni a barátaim szerint (bár megeshet, hogy ők ezt enyhe iróniával szoktak mondani). Nagyjából ennyiből már le is programozható szerény személyem. Az idei gólyatáborban patrónus leszek és már alig várom, hogy találkozzak a gólyáimmal és egy felejthetetlen tábort éljünk át együtt! Remélem találkozunk a GTben. ;)

Oltvári Sándor

karÉMK

posztCsapatvezető

körtagságHallgatói Képviselet, Palibácsi

Oltvári Sándor vagyok, 2018 óta az ÉMK hallgatója. Jelenleg aktív tagja vagyok a Palibácsi körnek, illetve a Hallgató Képviselet Oktatási referenseként tevékenykedem a Karunk életének koordinálásában. Szeretek új embereket megismerni, enni, de legfőképpen inni. A tábor alatt Longauer Gergellyel látunk el közösen csapatvezetői feladatokat. Ui.: Olyan nincs,hogy csak egy sör... :D

Pataki Attila

karTTK

posztCsapatvezető

körtagságKAPOCS

Én Ati vagyok, n-ed éves fizika szakos. Az n itt csak egy betű, nem vagyok még olyan régóta itt. Ez lesz a második gólyatáborom mint szervező. Idén Csuha Bogival együtt leszünk csapatvezérek. Vele karöltve szeretném elérni, hogy egy igazán felejthetetlen gólyatáborotok legyen, persze pozitív értelemben. Alig várom hogy találkozzunk!

Pukler Márton

karTTK

posztCsapatvezető

körtagságKAPOCS

Pukler Márton vagyok, remélhetőleg a gólyatábor idején már MSc Fizikus hallgató. Az idei lesz a 4. gólyatáborom szervezőként, idén csapatvezető leszek. Lassan 4 éve tagja vagyok a KAPOCS-nak. Tanulás helyett bármit szívesen csinálok.

Sallai Bence

karÉMK

posztCsapatvezető

körtagságPalibácsi

Sallai Bence vagyok építőmérnöki kar hallgatója, jelenleg harmadéves hallgató. Első félévemben jelentkeztem a Palibácsiba jelöltnek, ahol jelenleg tag vagyok több mint két éve. Igazolt labdarúgó vagyok, de ennek ellenére sokat bulizok és minden ivászatban benne vagyok. Egészségünkre!

Szabó Ákos

karÉMK

posztCsapatvezető

körtagságRendezvényszervező Bizottság

Szabó Ákos vagyok és most fogom elkezdeni a második évemet az építőmérnöki karon. Jelenleg a Rendezvényszervező Bizottságban tevékenykedek, de a közösségi életben már az első félévben is részt vettem a Vásárhelyi Klub próbásaként. Mivel tavaly számomra rengeteg felejthetetlen emléket jelentett a gólyatábor, így csapatvezetőként én is szeretném ha hasonló élményekkel térhetnétek ti is haza. De addig is szép nyarat és remélem sokatokkal megismerkedhetek majd közelebbről is.

Szalay Bálint

karÉMK

posztCsapatvezető

körtagságMentorgárda

Szalay Bálint vagyok, 3. évemet fogom kezdeni az építő szakon, Mentorgárda tag vagyok, szóval találkozunk majd még bőven. Az E-cigimen lazán fut az új Assasins Creed full hd-ba. Kedvenc madaraim a verebek. Az ikertestvérem is szervező, szóval majd nem árt résen lenni ;)

Zilahi Sándor

karÉMK

posztCsapatvezető

körtagságDSK (jelölt), Mentorgárda (jelölt)

Zilahi Sándor vagyok, elsőéves építős, gólyatáborban csapatvezető. Szeptembertől Mentorgárda és DSK jelöltként is találkozhattok majd velem, plusz a VPK-ban szinte bármikor.

Általános szervezők

Ádám Levente

karÉMK

posztÁltalános szervező

körtagságMentorgárda (jelölt)

Ádám Levente vagyok, kecskeméti, szeptembertől másodéves építőmérnök hallgató. A Mentorgárda jelöltje. Ez lesz az első gólyatáborom, ahol szervezőként leszek jelen, így megteszek mindent, hogy minél jobban sikerüljön. Bármilyen kérdésetek van, nyugodtan keressetek, szívesen válaszolok. May the Force be with you!

Dáni Eszter

karTTK

posztÁltalános szervező

körtagságHallgatói Képviselet, Egyetemi Hallgatói Képviselet, PikkÁsz, Wigner Jenő Szakkollégium

Dáni Eszter vagyok, harmadéves Matematika BSc szakos hallgató, egyike a tábor általános szervezőinek. A TTK közéletében mindig is igyekeztem aktívan részt venni: tagja vagyok a Wigner Jenő Szakkollégiumnak, ahol főként a Programszervező munkacsoportban tevékenykedem, egyike vagyok a PikkÁsz kari lapunk cikkíróinak és korrektorainak, valamint 2019 márciusa óta ösztöndíj és szociális referensként tagja vagyok a TTK Hallgatói Képviseletének. 2020 márciusa óta pedig az Egyetemi Hallgatói Képviseletben is tevékenykedem. Ez lesz a második gólyatáborom, ahol szervezőként megjelenek, és nagyon lelkes vagyok, szerintem egy tábor hozza ki a legjobbat egy új közösségből. Több mint 13 éve cserkészkedem, így van tapasztalatom emlékezetes és vidám táborok szervezésében. Hiszem azt, hogy az ÉMK-TTK közös táborával sem lesz ez másképp: a fergetes hangulat, a tartalmas napok és a közösség egy olyan élményt nyújt, amelyet egy gólyának sem szabad kihagyni.

Gerner Alexandra

karTTK

posztÁltalános szervező

körtagságHallgatói Képviselet, KAPOCS

Gerner Alexandra, Szasza vagyok, elsőéves Matematika MSc szakos hallgató a BME TTK-n. 2018 márciusától a Hallgatói Képviselet és a Kari Patrónusok Öntevékeny Csoportja (KAPOCS) tagja. A Gólyatáborban általános szervezőként találkozhattok majd velem. Ha bármi kérdés, kérés, probléma merül fel Bennetek, keressetek bátran, nem csak a Gólyatábor ideje alatt, hanem bármikor az egyetemi évek alatt!

Horváth Levente

karÉMK

posztÁltalános szervező

körtagságWigner Jenő Szakkollégium, PikkÁsz, KAPOCS, Sörtevékeny Kör

Horváth Levente vagyok, Fizika BSc szakos hallgató, idén kezdem az utolsó félévem a képzésen. Általános szervezőként fogok részt venni a táborban, hogy biztosítsam, hogy a lehető legsimábban menjenek a programok, és mindenki remekül érezze magát! Ez lesz a 3. gólyatábor amiben részt veszek, eddig mindegyik remek volt, ez sem lesz másmilyen! Jelenleg a Wigner Jenő Szakkollégium alelnöke vagyok, valamint tagja vagyok a Kari Patrónus Öntevékeny Csoportnak, a Sörtevékeny Körnek illetve a Pikkász kari lapnak. Ha bármi kérdésetek van a TTK-n elérhető szabadidős tevékenységekkel vagy bármi mással kapcsolatban nyugodtan keressetek a tábor alatt, illetve utána is bármikor!

Kránitz Péter

karTTK

posztÁltalános szervező

körtagságHallgatói Képviselet, Wigner Jenő Szakkollégium, KAPOCS (jelölt)

Kránitz Péter (Pepe) vagyok szeptembertől másodéves Fizika BSc-s hallgató. A gólyatáborotokban általános szervezőként veszek részt. Tagja vagyok a Wigner Jenő Szakkollégiumnak, amit hamarosan ti is megismerhettek majd. A TTK hallgatói képviseletben kari közéleti felelősként tevékenykedem. Ez lesz az első gólyatáborom, ahol szervezőként veszek részt, remélhetőleg olyan jóra sikerűl, mint a miénk volt. Gyertek sokan, mert kihagyhatatlan lesz.

Kubicza Gréta

karTTK

posztÁltalános szervező

körtagságKAPOCS

Kubicza Gréta vagyok, negyedéves Matematika BSc-s hallgató. Tavaly tavasz óta tagja vagyok a KAPOCS-nak. Az idei lesz a 3. gólyatáborom szervezőként, jelenleg általános szervező leszek. Szeretem a cicákat, sorozatokat nézni tanulás helyett és sütni-főzni hobbiszinten.

Oroszki Norbert

karTTK

posztÁltalános szervező

körtagságHallgatói Képviselet, Rendezvényszervező Bizottság, KAPOCS

Oroszki Norbert vagyok, negyedéves Fizika BSc szakos hallgató. 3 éve vagyok tagja a TTK Hallgatói Képviseletének, a Rendezvényszervező Bizottságnak és a KAPOCS-nak. Igyekszem kivenni a részem minél több program szervezésében. Emellett én vagyok a Hallgatói Képviselet Oktatási referense. A Gólyatáborban általános szervezőként találkozhattok majd velem. 😊

Petrik Krisztián

karÉMK

posztÁltalános szervező

körtagságVásárhelyi Klub, DSK, Rendezvényszervező Bizottság

Sziasztok, Petrik Krisztián vagyok a BME ÉMK lassan negyed éves hallgatoja. Az idei lesz a harmadik gólyatáborom, ám most újításképpen általános szervezőként találkozhattok velem. Így kivételesen nem a ti vezetésetekkel kell foglalkoznom, hanem a különböző feladatokat előkészítésével. A táboron kívül még egy darabig a közösségi életben is találkozhattok velem, de arról majd később.

Puskely Gergő

karÉMK

posztÁltalános szervező

körtagságHallgatói Képviselet, Mentorgárda, DSK

Puskely Gergő vagyok, viszont szólítsatok becenevemen Pusinak. Békés megyéből, egyenesen a Vízműből érkeztem az Építőmérnöki Karra a 2018-as évben, így harmadik évemet kezdhetem meg ősztől az egyetemen. 2018 októberében lettem a Hallgatói Képviselet tagja, melynek tavaly április óta elnöke vagyok. Azért dolgozunk a Képviselettel, hogy a Kar hallgatóit segítsük, képviseljük érdekeiket, így a Gólyatábor után is sokat fogunk találkozni. Emellett a Mentorgárda tagja vagyok, így mentorként is igyekszem majd segíteni utatokat, jobbnál jobb programok szervezésével pedig szórakoztatni is fogunk benneteket. A Gólyatábor alatt általános szervezői feladatok ellátásával fogok foglalkozni, melyet tavaly is hasonlóképpen műveltem, így a programok, játékok során fogtok leginkább megtalálni, ha pedig minden kötél szakad és leszáll az éj, akár a hangosító pult mögött állva, vagy éppen előtte táncolva figyelhettek meg természetes környezetemben ;)

Szajkó Szilvi

karÉMK

posztÁltalános szervező

körtagságMentorgárda

Sziki vagyok, 21 éves és idén fogom a negyedik, remél az utolsó évemet kezdeni a BME építőmérnöki karán. Már nagyon sokadik bemutatkozásomat írom, így végképp kezdek kifogyni az ötletekből, ez lesz a harmadik gólyatábor amiben szervezőként segédkezem. Az egyetemen aktívan részt veszek a közösségi életben. A Mentorgárda tagjaként első félévetekben, én és a kör többi tagja fogjuk segíteni a beilleszkedéseteket. Bármilyen problémába ütköztök, hozzánk nyugodtan fordulhattok ;) Mindezek mellett, nagyon sokszor megtaláltok a Drönkpultot támasztva, vagy egy egy Vásárhelyis buli közben ide-oda cikázva. Az elmúlt távoktatásos félév nyomot hagyott a köri életen is, ezért cél, hogy nyomjuk meg rendesen ezt a gólyatábort, és újabb felejthetetlen emlékekkel gyarapodjunk. A táborban általános szervezőként fogok részt venni, keressetek bátran! Alkohollal fertőtlenítve közösen legyőzzük a koronát és Győrfi Pált. :D

Szalai Zoltán

karÉMK

posztÁltalános szervező

körtagságVásárhelyi Klub (próbás)

Szalai Zoli vagyok. Jelenleg a 2. félévemet zártam az Építőmérnöki karon és a kollégiumi lakójának is ennyi ideje mondhatom magam :) A kollégiumon belül a Vásárhelyi Klubbot erősítem (többnyire), azaz bulikörös vagyok, ösztöndíjért iszok. Ha segítségre van szükséged bátran és egy sörrel fordulj hozzám ;)

Szalay Dénes

karÉMK

posztÁltalános szervező

körtagságMentorgárda

Szalay Dénes vagyok, a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki karának másodéves hallgatója. Tagja vagyok a Mentorgárdának, szóval a Gólyatábor után is sokszor fogunk még találkozni. A táborban általános szervezőként fogtok velem találkozni.

Varga Doroti

karTTK

posztÁltalános szervező

körtagságHallgatói Képviselet

Varga Doroti Napsugár, elsőéves Matematika BSc szakos hallgató vagyok a BME TTK-n. 2020 márciusától lettem tagja a TTK Hallgatói Képviseletének. A Gólyatáborban általános szervezőként találkozhattok majd velem. Ha bármi kérdésetek merül fel nyugodtan keresetek, nem csak a tábor ideje alatt, hanem egész évben.

Lestyan Bence

karTTK

posztSpeaker

körtagságEgyetemi Hallgatói Képviselet, Hallgatói Képviselet, KAPOCS

Lestyan Bence vagyok, Matematika MSc-s hallgató a TTK-n. 2016 nyarától kezdve tagja vagyok a Hallgatói Képviseletnek, melynek egy rövid ideig Rendezvényfelelőse, PR felelőse, elnöke és alelnöke voltam. Jelenleg a HK egyik EHK delegáltjaként, egyetemi oktatási ügyekkel foglalkozom. 2016 tavaszától 2020 elejéig voltam tagja a KAPOCS-nak, ahol minél inkább próbálom kivenni a részemet programok szervezésében. A gólyatáborban majd a feladatok bemutatásáért és azok koordinálásáért leszek felelős Péter Mátéval. Természetesen bármiféle kérdés esetén állok rendelkezésetekre ;)"

Péter Máté

karÉMK

posztSpeaker

körtagságRadio Oranzs, DSK

Péter Máté Ferenc vagyok, második éves építős hallgató! Tudom tudom..., segítek, Máté. Úgy néz ki, hogy speaker leszek, hű társammal, Bencével. A kar életében is jelen vagyok, ahol az Oranzs Rádiót és a DSK-t erősítem. GT-n tala!

Halászi Noémi

karÉMK

posztFotós

körtagságKépítő, Zielinski Szilárd Szakkolégium

Halászi Noémi vagyok, 21 éves és fotósként fogok részt venni a gólyatáborban. Szeptemberben fogom elkezdeni a harmadik évemet a BME Építőmérnöki Karán. Ennek ellenére többetekhez hasonlóan nekem is ez lesz az első egyetemes GT-m. Most nyáron lettem a Képítő Fotókör körvezetője, ezen kívül még tagja vagyok a ZIE Szakkollégiumnak és a Tanuló körnek. A fotózáson kívül nagyon szeretek olvasni, túrázni és minden mást is csinálni, amihez épp kedvem van.

Juhász Sári

karÉMK

posztFotós

körtagságKépítő

Sári vagyok és a 4. félévemet tudhatom végre magam mögött az egyetemen. Első félévemben jelentkeztem a Képítőbe jelöltnek, ahol 2019. nyarától tagként vagyok jelen. Fotósként ez már a második gólyatáborom. Idén is igyekszem minden fontos pillanatot megörökíteni, hogy tényleg felejthetetlen legyen ez a gólyatábor!:)

Vokuon Dániel

karÉMK

posztFotós

körtagságKépítő

Vokoun Dániel vagyok, az építőmérnöki kar első éves hallgatója, első félévben jelentkeztem a Képítő fotókörbe, ahol jelenleg tag vagyok. A táborban én leszek az egyik fotós.

TÁMOGATÓINK

Hamarosan...