Vásárhelyi Videó Stúdió

Kontakt

Facebook: VásárhelyiVideóStúdió
Kollégiumi helyiség: B119
Gyűlés időpont: kedd 18:00

Bemutatkozó

Szeretsz az életben több lábon állni? Szeretnéd a bulik VIP szektorából figyelni a fellépőket? Szeretnél a tomboló tömeg élén állni egy közel fél méteres kamerával a kezedben? Szeretnél a Kar összes rendezvényén, szakmai kirándulásokon megjelenni kiemelt vendégként? Érdekelne, hogyan kell felépíteni egy TV adást? Szívesen közvetítenél kolis híreket? Szoktál Youtube-n videókat nézni? Van amire azt mondod: „ez azért elég jó lett”? Milyen érzés lenne, ha ezeket a videókat te is el tudnád készíteni a felvételtől a vetítésig, (mindent) pont úgy ahogy elképzelted?

Amennyiben a fenti kérdések felkeltették érdeklődésedet, ne habozz, légy bátor, és ismerj meg egy több mint 30 éve működő, dinamikusan fejlődő öntevékeny kört. Ha kedved tartja kamerázz a víz alól, a levegőből, éld át, és rögzítsd az emlékeket abból a szögből, ahogy te látod. Dokumentáld saját kezűleg a gólyatáborod első pillanatát, és nézd vissza az államvizsga előtti éjjel ;). Segíts a full HD minőségű digitális tananyag bővítésében, ami neked is nagy hasznodra lesz egyetemi éveid során. Tudd meg mire gondolok, mikor azt mondom „dip to black” vagy „a kijelző elbírja”.

Összegezve: Légy te is része kis családunknak!

Esetleges kérdéseid szívesen fogadjuk facebook oldalunkon vagy egyszerűen csak szólíts le bárkit, akin VVS-es póló van vagy kamerával futosgál körülötted.

Találkozunk a gólyatáborban!

Vásárhelyi Videó Stúdió

TÁMOGATÓINK

Hamarosan...