VPKNet

Kontakt

Honlap: net.vpk.bme.hu
Kollégiumi helyiség: B618
Ügyeleti nyitvatartás:
kedd19:00 - 20:00
csütörtök19:00 - 20:00

Bemutatkozó

Nem tudsz élni internet nélkül? Remeg a kezed, ha nem tudod 31 másodpercenként ellenőrizni a facebookod? Idegösszeroppanást kapsz, ha a kedvenc előadód egy perce megosztotta az új számát YouTube-on, és még nem láttad? Vagy esetleg képet kell keresned a tanárról vizsga előtt, hogy felismerd? Nem kell izgulnod, a kollégiumban sem borul fel a virtuális életed!

A VPKNet-tel elsősorban a Vásárhelyi Pál Kollégiumba költöző hallgatók fognak találkozni. A Vásárhelyi Pál Számítástechnikai Kör utódjaként az elsődleges feladatunk a kollégium internetes hálózatának üzemeltetése és karbantartása. A gyors, megbízható és biztonságos internetkapcsolat biztosításán felül a többi öntevékeny kör számítástechnikai támogatásával, internetes szolgáltatások üzemeltetésével, a különböző kari és egyetemi rendezvényeken (pl.: Állásbörze, Egyetemi Napok) ideiglenes számítástechnikai infrastruktúra kiépítésével és felügyeletével, illetve a kollégium lakóinak segítésével is foglalkozunk.

A VPKNet csapatában az informatika iránt érdeklődő építőmérnök hallgatók és a VPK-ban lakó egyéb karok hallgatói dolgoznak. Ha szeretnél többet megtudni a hálózatokról, szerverek üzemeltetéséről, honlapok készítéséről vagy a programozásról, jelentkezz tagnak. Szerezz új barátokat, és ásd bele magad az IT világába, hogy később több lábon állhass!

Megtalálhattok minket a VPK B618-ban a heti kétszeri ügyeleti időben, vagy bátran fordulhattok hozzánk a segitseg@vpk.bme.hu e-mail címen. További információkat a honlapunkon vagy a Facebook oldalunkon kaphattok. Ha szeretnétek tagnak jelentkezni, keressétek fel a tgf.vpk.bme.hu weboldalunkat.

TÁMOGATÓINK

Hamarosan...