Vásárhelyi Hang- és Fénykör

Kontakt

Kollégiumi helyiség: A009
Nyitvatartás: bulik előtt/alatt/után

Bemutatkozó

A Vásárhelyi Hang- és Fénykör - ismertebb nevén VHFK - már sok évre visszatekintve működik a VPK falai között. Alap foglalkozási köre a névben szereplő hangtechnika és fénytechnika, de ezeken kívül sok más feladatot is elvégzünk. Ilyen például a sátor- és színpadépítés, vagy a kábelek, hangfalak, lámpák és egyéb eszközök javítása, karbantartása. A kör a karunkon lévő összes rendezvény lebonyolításában segédkezik, valamint a nagyobb programok (gólyahajó, gólyatábor, VN) hangosítása és fényezése is a mi feladatunk.

A kör felépítése egy vezetőből, egy helyettesből, egy gazdasági felelősből, tagokból és jelöltekből áll. A jelöltek taggá a vizsgafeladatok letétele után válnak, viszont a beszavazó csak a tavaszi félévben, a Vásárhelyi Napok alatt kerül lebonyolításra.

A körbe való jelentkezéshez semmiféle előzetes tapasztalatra nincs szükség a témában. A bulik alatt, illetve a jelöltoktatásokon minden olyan dolgot és eljárást megtanítunk, ami a kör feladatainak ellátásához kell.

Jelöltnek jelentkezni egész évben lehet a karolyirolandbme@gmail.hu e-mail címen, illetve személyesen is a bulik idejében a VHFK stúdiójában (VPK A épület 009).

TÁMOGATÓINK

Hamarosan...