Palibácsi

Kontakt

Kollégiumi helyiség: A418
Gyűlés időpontja: kedd 20:00

Bemutatkozó

Egy 10-15 aktív, és több mint 100 “öreg” taggal rendelkező baráti társaságról van szó, akik kéthetente a Vásárhelyi Pál Kollégium nagytermében rendeznek nagyszabású bulikat. Minden buli külön témára épül, melyet a gyűlésen találunk ki, és ennek tükrében csináljuk meg a díszletet, öltözünk jelmezbe, vagy akár ebben a témában adunk elő egy-egy táncos produkciót. A kollégiumi bulik lemezlovagjai szinte mind a mi társaságunkból kerültek ki, ebből kifolyólag zenei téren nincs semmi kivetnivaló az estjeinken.

Elég egyszerűen megismerhettek minket a bordó, mosolygó fejecskés ruháinkról, melynek színe eredetileg onnan ered, hogy ha netalántán leinnánk vodkameggyel, akkor se látszódjon meg rajta a folt.

De hogy lásd, hogy nem csak a meló van a körtagsággal: a kör helyzetétől függően, egy vagy két hétvégén a félévben elmegyünk egy önfeledt kirándulásra, minden ősszel eljárunk vacsorázni, valamint számtalanszor közösen sörözgetni, mulatni, és természetesen az élet egyéb területén is segítjük a másikat, hiszen, mint beszámolóm elején írtam, itt egy baráti társaságról van szó.

Remélem, sikerült kicsit átérezni, miről szól Palibácsisnak lenni, sok sikert az egyetemen, addig is: EGÉSZSÉGETEKRE!!!

TÁMOGATÓINK

Hamarosan...