KVZoo

Kontakt

Honlap: www.kvzooweb.blogspot.hu
Kollégiumi helyiség: B218
Nyitvatartás:
szerda20:00 - 22:00
csütörtök20:00 - 22:00

Bemutatkozó

A KVZoo lassan harminc éve működő kör a Vásárhelyi Pál Kollégium B épületének 2. emeletén. Ez a helyiség egy hangulatosan átalakított tanuló. Általában valamilyen témával várjuk a vendégeket, és ahhoz kapcsolódó étel- vagy italkülönlegességet, kvízt illetve cikket állítunk össze. A kvíz nyertesei természetesen ajándékban részesülnek. A VPK B218-ban a KVZoo szeretettel várja az arra járókat. A kínálatunkban megtalálhattok finom melegszendvicseket, gofrikat, kávékülönlegességeket és persze mindig változatos akciókat. Reméljük mindenki megtalálja majd a fogára valót és senki nem marad étlen-szomjan.

Célunk, hogy ha elfáradtatok és szeretnétek felfrissülni, akkor azt egy hangulatos helyen tehessétek meg. Igyekszünk minőségi, gyors és barátságos kiszolgálásban részesíteni Titeket. Az esti órákban a legjobb megoldás vagyunk, ha a kollégiumból sem szeretnétek kimozdulni.

Ha részletesebb infókra vagytok kíváncsiak, keressétek Facebook-oldalunkat vagy körtagjainkat, akik szívesen válaszolnak a kérdéseitekre. Csatlakozni szeretnél hozzánk? Nincs más dolgod, gyere el gyűlésünkre és jelentkezz nálunk jelöltnek! Ne izgulj, nem kell „konyhatündérnek” lenned, megtanítunk minden kis apró trükkre!

Sikeres évkezdést kívánunk és jó szórakozást a gólyatáborban!

TÁMOGATÓINK

Hamarosan...