VPK Könyvtár

Kontakt

Kollégiumi helyiség: B418
Nyitvatartás:
hétfő19:00 - 21:00
kedd19:00 - 21:00
szerda19:00 - 21:00
csütörtök19:00 - 21:00

Bemutatkozó

Üdvözlünk minden elsőévest! Gondoltátok volna, hogy amellett, hogy BME-sek lettetek, van olyan szerencsétek is, hogy VPK-sok lehettek? Így elsőre mondhatnátok, hogy ez a koli olyan, mint a többi, de ebben azért tévedtek. Rengeteg kollégiumi kör alakult azért, hogy jobbak legyenek a napjaitok/estéitek a koliban, vagy segítsenek a tanulásban (ezekről most olvashattok). Hihetetlen, de még könyvtárunk is van! A VPK Könyvtár 1996-ban alakult tanulók kezdeményezésére, miután az eredeti könyvtárat bezárták. Azóta is működünk és próbálunk a kolisok segítségére lenni. Több mint 5000 kötetes gyűjteményünkben megtalálhattok szépirodalmat (klasszikust és modernt) és tankönyveket (újabbakat és néhány olyat is, amit még a tanáraitok tanárai írtak).

Ha kicsit fura, hogy hirtelen másik 3 emberrel kerültél egy szobába, vagy csak egyszerűen szeretsz egyedül vagy csöndben tanulni, nálunk ezt is megteheted. Ha viszont unod már a tanulást, de nem akarsz kimenni a városba, elütheted az időt társasozással is. Igyekszünk minden évben bővíteni a társasjáték-készletünket, így játszhattok Activity-vel, Monopoly-val, Cluedo-val, Bang-gel és még jó pár egyéb játékkal.

Na de mikor és hol találtok meg minket? Minden hétköznap (a péntek azért kivétel ez alól) nyitva tartunk este 7 és 9 között a B418-ban. Mégsem értek rá ekkor? Bátran forduljatok segítségért a körtagokhoz személyesen (az ajtónkon megtaláljátok az elérhetőségüket).

Sok sikert kívánunk Nektek az elkövetkező évekhez!

VPK Könyvtár

TÁMOGATÓINK

Hamarosan...