Karima

Kontakt

Honlap: www.facebook.com/karimavpk
Kollégiumi helyiség: A319

Bemutatkozó

Mi vagyunk az Építőmérnöki Kar hivatalos lapja, mely 1973 óta él és szórakoztatja a nagyérdeműt – azaz hallgatókat és oktatókat egyaránt. Íme, a folyamat:

Először is összeülünk, hogy eldöntsük, mi fog állni az egyes oldalakon. Ezután a cikkírók megírják ezeket a cikkeket, és feltöltik egy olyan elektronikus mappába, amihez a szerkesztőség minden tagja hozzáfér. Az olvasószerkesztők következnek, átolvassák a nyers szerzeményeket, elütések, egyéb javítanivalók után vadászva. Eközben mindezzel párhuzamosan készítik a designerek a címlapot, borítókat, montázsokat, színes tartalmat, továbbá a kabalaállatunkat, Lali baglyot. Ha minden összeállt, a tördelők „gatyába rázzák”, betördelik a szöveget oldalakra, margókat, hasábokat rendeznek, beszúrják a képeket a szöveg mellé. (Amikor van sajtófotósunk is, olyankor az illusztrálásban is nagyobb szerepünk van, egyéb esetben a Google a barátunk. :) ) Még egyszer közösen ellenőrizzük, majd megy a nyomdába, onnan pedig a ti kezetekbe.

Természetesen nem csak a munkáról szól az életünk, rendszeresen vannak csapatépítéseink, hol biliárdozunk, hol társasjátékozunk, néha főzünk, máskor pedig csak simán összegyűlünk a körhelyiségünkben (VPK A épület, 3. emelet, 319-es helyiség) és némi sör társaságában jól érezzük magunkat. Ha tetszik, amit csinálunk és szívesen lennél a társaság tagja, keresd meg bármelyik tagunkat akár Facebookon, akár személyesen; írj nekünk Facebookon vagy e-mailben; vagy látogass el egy gyűlésünkre (ennek időpontját év elején kihirdetjük, a helyszín: VPK A319), várunk szeretettel!

TÁMOGATÓINK

Hamarosan...