Vásárhelyi Diák SportKör

Kontakt

Kollégiumi helyiség: kondi, kardio termek
Nyitvatartás:
kondi - minden nap06:00 - 22:00
kardio - minden nap08:00 - 20:00

Bemutatkozó

A DSK a Vásárhelyi Diák Sport Kör szavait rejti. Az utóbbi időben szépen fejlődött mind a tagok, mind a lehetőségek tekintetében. Foglalkozunk bajnokságszervezéssel, meccsvetítéssel, szabadidősportokkal, kirándulások és túrák szervezésével, valamint adott a sporttevékenységekhez használatos eszközök kölcsönzése is.

A sport mindig is jelen volt a kollégium életében, ám a sporttevékenységek ilyen mértékű szervezettségére és átgondolására első körben 9-10 évvel ezelőtt került sor.

A 2009 elején egységes DSK később 4 tagozatra lett osztva az áttekinthetőség és a szervezhetőség érdekében, de mint kör, a mai napig egységes.

A felosztás egyik oka az volt, hogy 2009-ben az előtte még külön körként működő Body Building kör beolvadt a DSK-ba, és mint annak egy tagozata működött tovább, és működik a mai napig is.

További 3 tagozat a túra tagozat, a sporteszköz-beszerző és –kölcsönző tagozat, valamint a bajnokságszervező és –vetítő tagozat.

A kollégiumban folyamatosan működő és rendszeresen látogatott egységein a kondi- és kardiotermek. A VPK A épület 6. emeletén található még egy DSK-s terem, ahol pingpongozni, valamint dartsozni lehet.

A konditerem reggel 6 és este 10, a kardioterem az A épület 8. emeletén reggel 8 este 8 óra között tart nyitva.

Az idei félévet 42 fővel kezdtük meg. Egyes tagozatokban az előző féléves jelöltek teljes értékű tagokká váltak, valamint több távozó is lehetséges, mivel tanulmányaikat befejezték az egyetemünkön.

TÁMOGATÓINK

Hamarosan...