Drönk

Kontakt

Honlap: www.dronk.hu
Kollégiumi helyiség: "B" épület alagsor
Nyitvatartás:
csütörtök21:00 - 5:00
péntek21:00 - 5:00

Bemutatkozó

Körünk 1967-ben alakult, 50 évvel ezelőtt, így elmondható, hogy az Építőkar legpatinásabb diákkörei közé tartozik. A Drönk egy, a Műegyetem által közkedvelt zenés szórakozóhely, tánccal, csocsóasztallal és fergeteges hangulattal a Vásárhelyi Pál Kollégium B épületének alagsorában.

Heti három alkalommal vagyunk nyitva: szerdán, csütörtökön és vasárnap 21.00-05.00-ig. Ne várjatok nagy báltermet, a hely a maga 100 m2-ével családias légkört teremt. Lehet itt beszélgetni, új barátokat szerezni, és ha esetleg kedvetek támadna, akkor meginni egy-két sört, utána pedig hajnalig bulizni olyan zenékre, amiket szerettek. Egy buli hangulata sok mindenen múlik, de az biztos, hogy ha fapofával szolgál ki a pultos, még az ital sem esik olyan jól. Nos, nálunk ettől nem kell félni, mivel függetlenül attól, hogy 20 vagy 120 ember akar bulizni éppen, a pult mögött állókra mindig lehet számítani. Ezt a hangulatot igazából nehéz lenne körülírni, egyszerűen szórakozva szórakoztatunk.

Hogyan lehet közénk tartozni? Igen egyszerű… Gyere el gyűlésünkre, amit a szorgalmi időszakban minden kedden 19.00 órától tartunk. A Drönkjelöltség feltétele: építős hallgató legyél (akár elsőéves is), ha más karról jössz, akkor feltétel, hogy a VPK-ban lakj. És ami a legfontosabb, hogy hímnemű legyél.

Ha részletesebb infókra vagytok kíváncsiak, keressetek minket Facebook-on, nézzétek meg a honlapunkat (www.dronk.hu), vagy csak hallgassátok a felsőbbévesek történeteit az átmulatott estékről…:D

Az elkövetkezendő évekhez sok sikert kívánunk Nektek, és reméljük, sokatokat minél előbb megismerhetjük majd!

Kudor-Dani Tibor

Drönkfőnök

TÁMOGATÓINK

Hamarosan...